Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék

Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék

Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék

-29%
23 490 Ft
32 990 Ft
Kezdete: 2021.01.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Rio Beauty Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként. Segít megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását, valamint a már ezekben a betegségekben szenvedők számára is ideális szájhigiéniai megoldás. Fogszabályzóval rendelkezők számára kimondottan ideális. A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb a kockázat arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekedjenek a szájban.
Ajánlom
Kérdés a termékről
 
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Megrendelésed ingyen kiszállítjuk, amennyiben a kosarad végösszege eléri a 18.000 Ft-ot
naturbest.hu
Gondoskodunk Rólad

Díjazzuk vásárlási értéked, 20.000 Ft feletti megrendelésednél nemcsak a szállításod ingyenes, de ajándékot is választhatsz a felajánlott termékek közül.

Garancia
Garancia

Elkötelezettek vagyunk az elégedettséged iránt, ezért hosszabb, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk számodra, ha regisztráltként adod le megrendelésed.

Gyors szállítás
Egyszerű vásárlás

Nálunk kényelmesen és biztonságosan tudod online fizetni vásárlásod értékét.

 
Részletek

A szájzuhanyok rendszeres használatát több tanulmány is alátámasztotta, hogy segítenek megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását, valamint a már ezekben a betegségekben szenvedők számára is ideális szájhigiéniai fenntartó megoldást biztosítanak.

Az enyhe vagy közepes fogászati problémával küzdők, fogszabályzóval rendelkezők számára kifejezetten ideális a továbbfejlesztett Rio Professzionális szájzuhany és fogköztisztító, hiszen sok esetben a fogkefe, fogselyem vagy a normál fogköztisztítók nem alkalmazhatóak, nem távolítják el megfelelően a lepedéket, valamint nem fertőtlenítik a szájüreget.

A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb a kockázat arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekedjenek a szájban, így azok fogbetegségek okozói legyenek, rosszabb esetben a véráramba jutva súlyosabb panaszokat okozzanak.

A RIO Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító rendszeres használatával csökken a kórokozók száma a szájüregben és a fogágyban, csökken az ínygyulladás, valamint a fogínyvérzés kialakulásának esélye.

Fogorvosok kifejezetten ajánlják szájzuhanyok használatát mindenki számára, de főleg azoknak, akik fogszabályzót viselnek, mivel a fogak tisztíthatósága csökken, valamint az implantátummal, híddal vagy fogkoronával rendelkezők számára is ideális.

A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító előnyei:

• Alaposan, hatékonyan tisztít a rendkívül erős, de kíméletes vízsugárnak köszönhetően
• 4 féle fúvókát tartalmaz a készlet, mely tárolható a készülék fedelében (Standard, nyelvtisztító, fogszabályozó tisztító, fogíny vonal tisztító csúcs)
• 1400 pulzálás percenként a hatékony tisztítás érdekében
• A szájzuhany 360 fokban elfordítható fejjel rendelkezik
• 10 féle beállítás közül választhat: normál, lágy, erőteljes pulzálás
• Segít megakadályozni a fog és ínyproblémák kialakulását
• Egyszerű, gyors és fájdalommentes használat
• Nagy víztartály: kb 600 ml
• 2 perces működési idő: 30 mp-es intervallum időzítővel a hatékony használat érdekében
• Változó nyomás: 30-110Psi között
• 220V hálózati árammal működik
• Eredeti angol gyártmány
• 2 év magyarországi cseregarancia

10 féle beállítás közül választhat a Rio professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval

4 féle tisztító fúvóka áll rendelkezésre:

Normál
A fogak közé beragadt ételmaradékok eltávolítására ideális.

Nyelvtisztító
A nyelv higiénikus megtisztítására alkalmas.
Használata: helyezze a nyelvtisztítót a nyelve közepére, kb. középtájban. Először a gyengéd vízsugárnyomás beállítást használja és fokozatosan növelje a kívánt szint eléréséig.

Fogszabályzó csúcs
A fogszabályzó csúcs kifejezetten a fogszabályzót viselők számára fejlesztették ki. Ideális a fogszabályzó körülötti, nehezen megközelíthető helyek tisztítására.
Használata: lassan csúsztassa a csúcsot a fogíny mentén. Ahol szükséges, álljon meg és a sörtékkel tisztítsa meg a fogszabályzó körülötti, illetve a fogak közti területet.

Fogíny vonal tisztító csúcs
A tasak csúcs speciálisan a parodontális tasakok tisztítására lett kifejlesztve. Csak a legalacsonyabb nyomás fokozatot használja.

Használata: a csúcs puha hegyét 45°-os szögben illessze a fogínyhez és óvatosan nyomja a csúcsot az íny alatti részbe, hogy elérje a parodontális tasakot.

Pulzáló és nyomó vízsugár használható a Professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval
• Pulzáló: mélyebb tisztítást tesz lehetővé, a lepedéket okozó baktériumokat is eltávolítja, masszírozza a fogínyt és közben átöblíti a fogközöket is. Javasoljuk, hogy öblítés közben dőljön enyhén előre és kissé hagyja nyitva a száját, hogy a víz szabadon távozhasson. A mosdó felett használja a készüléket.
• Nyomó: Folyamatos vízsugárral tisztítja a fogakat

A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító használata:

A szájzuhannyal célozza be a kívánt területet, a vízsugarat 90°-os szögben irányítsa a fogra a fogíny magasságában, és kezdje meg a terület megtisztítását (kívül és belül, majd alul és felül).

Alaposan tisztítsa meg a fogak közti területet, a koronákat és hidakat, ha rendelkezik ilyennel. A nehezen elérhető helyeket a 360 fokban elfordítható fúvókával tisztíthatja meg.
Fontos, hogy megakadályozza a készüléken megtelepedő baktériumok elszaporodását, használat után a készüléket és a fúvókát alaposan tisztítsa meg szappanos vízzel és hagyja teljesen megszáradni.

A Rio Professzionális Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készlet tartalma
• 1 db Professzionális Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készülék
• 4 db tartozék fej
• 1 db adapter
• 1 db magyar nyelvű használati útmutató

Garancia:
A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.

© The Dezac Group Ltd 2016
A készülék magyarországi hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.

Adatok
Gyártó
Dezac Group Ltd.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!