Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdésed van?

Írj nekünk! (Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00)

info@naturbest.hu

Tenmag EGCG Forte - Zöld tea Kivonat étrend-kiegészítő kapszula 60 db (350 mg)
Tenmag EGCG Forte - Zöld tea Kivonat étrend-kiegészítő kapszula 60 db (350 mg)
5 299 Ft
ÚJ

Tenmag EGCG Forte - Zöld tea Kivonat étrend-kiegészítő kapszula 60 db (350 mg)

Az EGCG segíthet az étvágy szabályozásában. 1 kapszula Tenmag EGCG Forte bevételével több órára megszűnik az éhségérzet. Ez nagyban hozzájárul a fogyókúra sikerességéhez.

Napi ajánlott mennyiség: 2x1 kapszula
Fogyasztási ajánlat:
A kapszula bevételét nem kell étkezéshez kötni, bármikor bevehető.
Gyártó
Tenmag
Összetevők
Epigallokatechin gallát (EGCG), zöld tea (Camellia sinensis L.) levél kivonat, Növényi cellulóz kapszula
5 299 Ft
Részletek
Zsírégető és fogyasztó hatása mellett az EGCG az egyik legjobb antioxidáns! Az eddig ismert antioxidánsok közül a zöld teában találhatók a leghatékonyabbak. Számos epidemiológiai tanulmány mutatott összefüggést a rendszeres zöld tea fogyasztás és az egészségmegőrzés között. Sok vitamin (B2-, C-, D- és K-vitamin), ásványi anyag és illóanyag található benne, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét. Ezek közül az egyik legfontosabb a katekin, az epigallokatekin-3-gallát (EGCG), amely kulcsfontosságú az antioxidáns szerepében.

Az EGCG közvetlen zsírbontó hatású

Javítja az emésztést és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását.
Az EGCG anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat
Serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, növeli a bőr rugalmasságát, s csökkenti a cellulitot (narancsbőrt), így szabadítva meg minket a fölös centiktől! Egy lebontó enzim gátlásával az EGCG növeli a szervezet noradrenalin szintjét, segítve ezzel a testzsír elégetését, és ezáltal fokozva a szervezet hőtermelését. Nagyon fontos hatása, hogy a (láthatatlan) zsigeri zsír csökkentéséhez jelentősen hozzájárul. Ha nagy a pocakunk, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a zsigeri zsír is ott lapul a szerveink körül. A zsigeri zsírok csökkenése általános egészségi állapotunk erősítéséhez vezet.
Az EGCG elnyomja egy olyan enzim aktivitását, ami a noradrenalin lebontásáért felel. Ennek eredményeképp megnövekszik a noradrenalin szintje a szervezetben. Ez a hormon fokozza a zsírsejtek lebontását, amelyek így felhasználhatóak energiaként.
Zsírégető és fogyasztó hatása mellett a EGCG az egyik legjobb antioxidáns!
Az eddig ismert antioxidánsok közül a zöld teában találhatók a leghatékonyabbak. Az EGCG a dopamintermelés beindításán keresztül járul hozzá a jó közérzet kialakulásához.
OGYÉI: 22528/2019
Adatok
Hatás
Hatékony fogyás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!