Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdésed van?

Írj nekünk! (Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00)

info@naturbest.hu

Tenmag Pygeum Forte Kivonat étrend-kiegészítő kapszula Férfiaknak 30 db (250 mg)
Tenmag Pygeum Forte Kivonat étrend-kiegészítő kapszula Férfiaknak 30 db (250 mg)
6 399 Ft
ÚJ

Tenmag Pygeum Forte Kivonat étrend-kiegészítő kapszula Férfiaknak 30 db (250 mg)

A Tenmag Pygeum Forte, mely 5:1 arányú töménységben tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, mely elősegíti az egészséges húgyúti működést, csökkenti a jóindulatú prosztata megnagyobbodást, továbbá megállítja a szervezet időskori elnőiesedését.

Napi ajánlott mennyiség: 1x1 kapszula
Gyártó
Tenmag
Összetevők
Afrikai szilvafa-kéreg kivonat 5:1 (Pygeum africanum L.), Növényi cellulóz kapszula
6 399 Ft
Részletek
Az 50 év feletti férfiaknál gyakori a prosztata és vizelési probléma. Hogy mi ennek az oka?
A férfiak szervezetében 50 év felett csökkenhet a tesztoszteron (férfihormon) szint, ami két enzim túlműködése miatt alakul ki.
Az egyik enzim az úgynevezett 5-alpha-reduktáz enzim, ami azért felelős, hogy a férfiak tesztoszteronját dihidro-tesztoszteronná azaz DHT-vá alakítja át és ezáltal elindul egy hormonális változás a férfiak szervezetében, ennek következtében beindul a sejtek burjánzása és ez jóindulatú prosztata megnagyobbodáshoz vezet, ami miatt szűkül a húgycső csatorna és kialakulhatnak vizelési panaszok. A másik az aromatáz enzim amely a tesztoszteront ösztogénné (női hormonná) alakítja át, így a férfiakban elindul az elnőiesedés folyamata, illetve a magas ösztrogén szint akár elhízást is okozhat.
A Tenmag Pygeum Forte tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, ez a növényi hatóanyag blokkolja az 5-alpha-reduktáz enzimet és egyben aromatáz enzim gátló hatása is van. Mindkét enzim működését befolyásolva, a Tenmag Pygeum Forte sajátossága, hogy képes természetes úton megállítani a tesztoszteron átalakulását mind DHT-vá, mind pedig ösztrogénné.
A Pygeum africanum kivonatot a washingtoni egyezmény védi, amely egy nemzetközi kormányközi egyezmény, amelyet azért hoztak létre, hogy a vadon élő növények és állatok egyedeivel folytatott nemzetközi kereskedelem ne veszélyeztesse fennmaradásukat. Célja, hogy ellenőrzése alá vonja a veszélyeztetett fajok kereskedelmét, és ezáltal megakadályozza, hogy állat- és növényfajok ezrei a kipusztulás szélére jussanak.
A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú (DHT, Ösztrogén) átalakulását.
OGYÉI: 23211/2020
Adatok
Hatás
Férfierő a Maximumon
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!