Hajfestékek

A hajfestés erős igénybevételt jelent a haj számára, ezért különösen oda kell figyelni a megfelelő hajfesték kiválasztásánál. Hajfestéssel eltüntethetjük az ősz hajszálakat, vagy akár tartósan megváltoztathatjuk hajszínünket. Az igazán jó hajfesték színt, gondoskodást és ragyogást biztosít a hajnak, s táplálja is a hajszálakat. Legyen hajad gyönyörű, a káros vegyi- és adalékanyag mentes hajfestékek segítségével!

Tovább
Fedezd fel a beépített vibráló pigmenteknek köszönhetően az intenzíven vibráló színeket. 12-15 hajmosásig tartó hajszínező. A kiemelt színeredmény hasonlít a legjobban a dobozon lévő modell hajszínéhez. A színeredmények eltérőek lehetnek, ha a haj korábban festve/színezve volt.
Tovább
1 890 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Adj szőke hajadnak egy pasztelles csavart a Schwarzkopf Live Hűvös orgona hajfestékünkkel, amely hajszínedet 3-4 árnyalattal világosítja. Lágy pasztell színárnyalatot nyújt. Festett hajra nem ajánlott.
Tovább
1 890 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Világosítás és pasztell színeredmény egy lépésben a Schwarzkopf Live Lightener + Twist tartós hajfestékeivel. A 2az1-ben formula a festékkeverékkel előre összekevert pasztell pigmenteket tartalmaz, így éri el a vágyott hatást. Hajszínedet 2-3 árnyalattal világosítja. Lágy pasztell színárnyalatot nyújt. Festett hajra nem ajánlott.
Tovább
1 890 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Schwarzkopf Live Ametiszt króm metál tónusokat ütős színintezitással, maximum színmélységgel és hűvös ragyogással kelti életre haját! A fakulásgátló hatás biztosítja, hogy többszöri hajmosás után is megmaradjon a kívánt színárnyalat.
Tovább
1 890 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez