Női borotvák és gyanták

bársonyosan sima és puha bőr fontos alapja az ápolt megjelenésnek. Minden nő tökéletesen sima lábakról álmodik, mérlegelnünk kell, hogy a fájdalmas, de hosszantartó selymességet válasszuk, vagy inkább a gyors, viszont kevésbé hatékony módszereket. Az egyik legnépszerűbb szőrtelenítési módszer a gyantázás, ami hosszantartó selymességet eredményez a bőrön, viszont fájdalommal jár. Ezért sokan inkább a borotvát választják, ha szőrtelenítésre kerül a sor, hisz gyorsan és könnyedén eltüntetheti velük a nemkívánatos szőrszálakat. A borotválkozás mindenki bőrét megviseli, épp ezért elengedhetetlen a tápláló, borotválkozás utáni termékek használata. A szőrtelenítés utáni bőrápoló gélek és bőrnyugtató krémek könnyen kezelik a borotválkozás okozta kipirosodásokat, apró vágásokat és irritációkat, megnyugtatják és ápolják a bőrt. 

Tovább
Hintőporral és titándioxiddal dúsított gyantapatron, széles görgőfejjel, amit használhat más típusú gyantázógéphez is, melybe 50 ml patron illeszkedik. Érzékeny bőrre ajánlott
Tovább
789 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-7%
Természetes összetevők, fájdalommentes szőrtelenítés. Normál cukorpaszta, mely alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez.
A szőr növekedésével ellentétes irányú felvitele, majd megegyező irányú eltávolítása során még a legrövidebb szőrszálak is maradéktalanul eltávolíthatóak.
Használható lehúzó papírral, vagy akár papír nélkül is. Használatának előnye, hogy a szőrtelenítés kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe...
Tovább
1 390 Ft
1 489 Ft
Kezdete: 2020.12.15 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
100ml-es, széles görgőfejjel ellátott csokoládés gyantapatron, hiperérzékeny bőrre és intim területekre, extra tapadással, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el az erős szőrszálakat is. A használathoz gyantamelegítő szükséges, mellyel a patront a szőrtelenítéshez megfelelő hőfokra kell melegíteni.
Tovább
  Alveola Görgős gyantapatron csokoládés illatú, erős szőrszálakra 100ml
489 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
100ml-es, széles görgőfejjel ellátott hintőporos gyantapatron, hiperérzékeny bőrre és intim területekre, extra tapadással, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el az erős szőrszálakat is. A használathoz gyantamelegítő szükséges, mellyel a patront a szőrtelenítéshez megfelelő hőfokra kell melegíteni.
Tovább
  Alveola Görgős gyantapatron hintőporral, hiperérzékeny bőrre, intim területekre 100ml
489 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
100ml-es, széles görgőfejjel ellátott hagyományos, sárga gyantapatron, normál bőrre és szőrzetre. A használathoz gyantamelegítő szükséges, mellyel a patront a szőrtelenítéshez megfelelő hőfokra kell melegíteni.
Tovább
Alveola Görgős gyantapatron sárga, normál bőrre 100ml
489 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
X-Epil Női borotva készülék_x000D_
_x000D_
4 pengés technológia_x000D_
Hidratáló krémezőcsík_x000D_
Átmosható borotvafej_x000D_
Fém kapcsolás_x000D_
Kényelmes nyél_x000D_
Tovább
1 389 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez