Otthon, egészség

Élvezd az otthon kényelmét olyan eszközökkel, amelyek boldogabbá és egészségesebbé tesznek. Az otthon, egészség kategóriába olyan termékeket válogattunk, mint a masszírozó készülékek, aromalámpák, párologtatók, légtisztítók, fényterápiás készülékek, szájzuhany, valamint sminktükrök, amik segítséget nyújtanak abban, hogy megőrizzük egészségünket, jó közérzetünket és kedélyállapotunkat.

Tovább
-29%
Rio Beauty Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként. Segít megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását, valamint a már ezekben a betegségekben szenvedők számára is ideális szájhigiéniai megoldás. Fogszabályzóval rendelkezők számára kimondottan ideális. A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb a kockázat arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekedjenek a szájban.
Tovább
  Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
  Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
  Rio Beauty professional szájzuhany és fogköztisztító készülék
23 490 Ft
32 990 Ft
Kezdete: 2021.01.05 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-34%
Hideg és meleg fénnyel, 8 db dimmelhető izzóval rendelkezik. Ikonikus Hollywood-i dizájn. A tükör felülete 248mm x 339mm, mely a sminkelés, szemöldök formázás mellett bőven elegendő a frizuránk elkészítéséhez is. Felszerelhető falra, de asztalra is helyezhető. Döntésszöge állítható.
Tovább
  Rio Beauty Hollywood Glamour sminktükör, hideg-, meleg fényű, dimmelhető LED-es világítással
  Rio Beauty Hollywood Glamour sminktükör, hideg-, meleg fényű, dimmelhető LED-es világítással
  Rio Beauty Hollywood Glamour sminktükör, hideg-, meleg fényű, dimmelhető LED-es világítással
22 980 Ft
34 990 Ft
Kezdete: 2020.12.15 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A készülék fény- és színterápiás funkcióval is rendelkezik: összesen 14 féle színárnyalat közül választhatunk kedvünknek és hangulatunknak megfelelően.

Termékjellemzők:

Átlagosnál nagyobb víztartály (300 ml) – a készülék akár 8 órás folya...
Tovább
Ultrahangos illóolaj párologtató
15 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-4%
A WINIX ZERO Pro légtisztító készülék a professzionális légtisztító technológiák és a felhasználó központú, elegáns kialakítás ötvözeteként a WINIX légtisztítók legmagasabb kategóriájának oszlopos tagja. A WINIX ZERO Pro használata az öt lépcsős levegőtisztítási folyamattal, amelynek komponensei a mosható anyagú előszűrő, az aktív szénszűrő (AOC), a 99.97%-os antimikrobiális TrueHEPA szűrő és a Plasmawave® technológia 120 m2-es helyiségméretig javasolt....
Tovább
Winix Zero Pro légtisztító
Winix Zero Pro légtisztító
Winix Zero Pro légtisztító
114 990 Ft
119 900 Ft
Kezdete: 2020.12.15 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-9%
Használja otthonában a gyógyító fényterápiát!
A polarizált fény segítségével gyógyít, immunerősítő, vérkeringés fokozó
A polarizált fény kedvezően hat a sejttevékenységgel összefüggő biológiai folyamatok javítására, segítésére illetve helyreállítására.Különösen jól alkalmazható ez a hatás olyan esetekben, amikor az elváltozás a bőr felületén jelentkezik, sebek valamint fekélyek esetén.A VivaLight gyógyfénylámpa által kibocsátott fény polarizáltsági foka rendkívül magas, elé...
Tovább
49 980 Ft
54 990 Ft
Kezdete: 2020.12.21 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-4%
A WINIX ZERO N légtisztító készülék kifejezetten gyermek- és hálószobákba ajánlott, mivel hatékonyan távolítja el otthonunk levegőjéből az aprószemcséjű porrészecskéket és szennyezőanyagokat (2,5 PM), beleértve a penész spórákat, a szagokat közvetítő apró részecskéket, illékony szerves vegyületeket, pollent, port, továbbá az állati bőr- és szőr darabkákat. A WINIX ZERO N használata 45 m2-es helyiségméretig javasolt. Három lépcsős levegőtisztítási folyamattal rendelkezik, amelynek komponensei ...
Tovább
Winix Zero N légtisztító
Winix Zero N légtisztító
Winix Zero N légtisztító
66 990 Ft
69 980 Ft
Kezdete: 2020.12.15 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedülálló MESH technológiával működő inhalátor, mely számos előnnyel rendelkezik: extra csendes működés, kompakt, kisméretű készülék, hordozhatóság. Az inhalátor segítségével bármilyen folyékony gyógyszer porlasztható. A keletkezett apró részecskék az arcmaszkon vagy a fúvókán keresztül a beteg légzőszervébe jutnak, ezáltal elérve az inhalációs terápia célját. A gyógyszer a nyálkahártyán keresztül közvetlenül jut a páciens szájába, torkába, légcsövébe, hörgőibe, tüdőhólyagocskákhoz stb. a k...
Tovább
Hordozható MESH inhalátor Aerogo, teljes szett
Hordozható MESH inhalátor Aerogo, teljes szett
26 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Ultrahangos párásító 7 kényelmi funkcióval

Negatív ion funkció

A fűtési szezon beindulásával otthonunk levegőjének páratartalma jelentősen lecsökkenhet, ugyanis hiába szellőztetünk és engedünk be a lakásba friss levegőt, azt a napközbeni fűtés ugyanúgy felmelegíti mint a lakásban lévő levegőt, ezáltal elvesztve eredeti – egészséges - páratartalmát. A nyári időszakban is nagyon fontos a megfelelő páratartalom, ugyanis az allergiának ezekben a hónapokban vagyunk leginkább kitéve. Az allergiás tünetek száraz levegőben könnyebben jelentkeznek.

Az ideális páratartalom egy helyiségben 45-55% közötti, de igazán kellemesen 50%-os páratartalom (50% RH) mellett érzi jól magát az emberi szervezet. Mindemellett természetesen a helyiség hőmérsékletét is figyelni kell, (a legjobb a 18-22°C) hiszen ez a kettő együtt befolyásolja a közérzetet.

Termékjellemzők:

1. Negatív ion funkció:
A negatív ionok segíthetnek a levegőben található vírusok és baktériumok semlegesítésében.

2. Beállítható a kívánt páraszint:
Amint a szoba páratartalma eléri a beállított értéket, a készülék automatikusan kikapcsol, majd a páraszint csökkenését érzékelve újra bekapcsol.

3. Digitális páratartalom mérő:
A készülék folyamatosan kijelzi a szoba aktuális páratartalmát.

4. Cserélhető vízszűrőbetét:
A cserélhető szűrőbetét kerámia korongjainak köszönhetően csökkentheti a párásítás során levegőbe jutó, vízben található részecskék koncentrációját, így elkerülhető, hogy a bútorokra fehér porhoz hasonlító réteg rakódjon le.

5. Víztartály: 5,2 liter:
A nagy méretű víztartály segítségével a készülék akár 17 órás folyamatos működésre is alkalmas, így Önnek nem szükséges sűrűn utántöltenie a vizet.

6. Időzíthető be és kikapcsolás:
A készülék beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki, illetve mikor kapcsoljon be.

7. Szabályozható intenzitás:
Az intenzitászsabályzónak köszönhetően Ön a légtér méretétől és a levegő páratartalmától függően változtathatja a párásítás erősségét.

8. Csendes működés:
A készülék zajszintje kisebb, mint 35 dB

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 30W
Párakibocsátás: 300 ml/h
Víztartály kapacitása: 5,2 L
Magassága: 34,5 cm

Tovább
Vivamax ultrahangos párásító
25 980 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Aroma párologtató

Különleges formatervezés, extra csendes működés

Aromaterápia révén segít megőrizni jó közérzetünket és kedélyállapotunkat! A készülékhez bármilyen típusú és illatú illóolaj használható, így hangulatának megfelelő illatot varázsolhat otthonába. Különleges és elegáns kialakításának köszönhetően bármely helyiség díszévé válhat.

Szabályozható intenzitás
A készülék 3 intenzitás fokozattal rendelkezik, melyek párakibocsájtása 9, 1...
Tovább
Ultrahangos illóolaj párologtató (fa hatású)
13 980 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Napjainkban a megváltozott életmódnak köszönhetően egyre többen szenvednek az ülőmunka okozta hát- nyak- és derékfájástól. Azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy masszőrhöz járjanak, hiszen ez idő- és pénzigényes tevékenység. A problémára azonban van megoldás: a Vivamax DeLuxe masszázsülés egyedi masszírozási módjának köszönhetően a nyakon és a hát egész felületén megmozgatja a fáradt, fájó izmokat.
Masszázsfunkciók:
Shiatsu nyakmasszáz...
Tovább
  DeLuxe masszázsülés állítható, shiatsu nyakmasszázzsal
64 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedülálló MESH technológiával működő inhalátor, mely számos előnnyel rendelkezik: extra csendes működés, kompakt, kisméretű készülék, hordozhatóság. A gyermek inhalátor beépített zene funkcióval is rendelkezik, így a gyerekek számára élvezhetőbb, szerethetőbb a használata.

Az inhalátor segítségével bármilyen folyékony gyógyszer porlasztható. A keletkezett apró részecskék az arcmaszkon vagy a fúvókán keresztül a beteg légzőszervébe jutnak, ezáltal elérve az inh...
Tovább
  Hordozható MESH inhalátor gyerekeknek világoskék Air Angel
26 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Aromaterápiás és negatív ionos funkcióval!

Kiemelt termékfunkciók:

HEPA és aktív szén szűrő: nagy hatékonysággal szűri ki a levegőben terjedő legfinomabb méretű – 3 µm nagyságú – szennyező anyagokat, baktériumokat, pollent, port, allergéneket.
Negatív ion kibocsájtás: a negatív ionok semlegesíthetik a mikroszennyeződéseket.
Aromaterápia: a beépített illóolajpárologtató modulnak köszönhetően mindig a hangulatához illő illatot választhatja.
Szabályozható intenzitás: 3 fokozata segítségével saját igénye szerint módosíthatja a ventilátor működésének erősségét.
Csendes működés: első fokozaton gyerekszobába, éjszakai használatra is alkalmas.
Ajánlott helyiségméret: 20 m2, azaz könnyedén tisztává varázsolhatja nappalija, hálószobája vagy irodája levegőjét.
Alacsony fogyasztás: környezetbarát megoldás lakása tiszta levegőjéért.
Műszaki adatok:

Feszültség: 220-240 V
Teljesítmény: 25 W
Maximális hangerő: <55 dB
CADR érték: 150 m3/óra
Méret: 213 x 280 mm
Tovább
Ionos légtisztító pollenszűrővel
34 980 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez