Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdésed van?

Írj nekünk! (Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00)

info@naturbest.hu

Naja Forest N3 - folyékony gyógygombák az immunrendszerünk harmóniájáért, allergia tünetek enyhítésére, 100ml
Naja Forest N3 - folyékony gyógygombák az immunrendszerünk harmóniájáért, allergia tünetek enyhítésére, 100ml
10 999 Ft

Naja Forest N3 - folyékony gyógygombák az immunrendszerünk harmóniájáért, allergia tünetek enyhítésére, 100ml

Egyedi gyártástechnológiával készülő folyadék, mely csak a hatóanyagot tartalmazza, a feldolgozhatatlan kitin vázat nem. Bio Mandula- és Reishi folyékony gombák, 50 % poliszacharid tartalommal. Immunrendszerünket harmonizálja, erősíti. Rendezi a kóros működési mechanizmusokat.

Gyártó
Naja Forest
Összetevők
bio Mandula folyékony gomba, Reishi folyékony gomba
Nettó tartalom
100
10 999 Ft
Részletek

Hatásmechanizmus, allergia tünetek segítésére:
Az N3-as készítmény Reishi és Mandula gomba hatóanyagainak kombinációit tartalmazza, így két oldalról is segíti az allergiás tünetek enyhítését. A Reishi gyógygomba hatóanyagai csökkentik az immunrendszeri gyulladást, a Mandula gyógygomba pedig segíti a sejtek közötti kommunikációt. A két gyógygomba hatóanyagainak kombinációi gátolják a hisztamin felszabadulását, így segíthetik gátolni az allergiás reakció kialakulását.

Alkalmazás:
Az allergia hátterében immunrendszeri defektus áll, mely idült gyulladást idéz elő a szervezetben. Az allergiás reakció során a felszabadult anyagok (pl. hisztamin) gyulladást váltanak ki a szervezetben. A tünetek csak abban az esetben mérséklődnek, ha ez a gyulladás megszűnik.

Az Agaricus blazei az erős immunrendszer moduláló hatással rendelkező gombák közé is sorolható. E csoportba tartozó gombák megfelelő arányú kombinációjával gátolni képesek a hisztamin felszabadulását, vagyis az allergiás reakció kialakulását. A Reishi gomba természetes gyulladás csökkentő anyagokat úgynevezett növényi szteroidokat tartalmaz, szintén gátolja a hisztamin felszaporodását és lefékezi az allergiás reakciókat.

Ajánlott adagolás:
Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).

 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! Amennyiben a táplálékkiegészítőt gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást.

Adatok
Hatás
Gyulladások ellen
Adagolása
napi 5ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek